Fursecuri cu portocale si mac

de katty in Dulciuri, 17 Dec 2015 | 4381 vizualizari

 

Oare mosului ii place macul?? Aroma de portocala sigur ii va placea.

 

INGREDIENTE

  • 150 g zahar
  • 100 g unt moale
  • 1 ou
  • coaja rasa de la o portocala
  • 300 g faina
  • 1/2 plic praf de copt
  • 1 lingura mac
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu portocale si mac:

Intr-un castron mixam untul cu zaharul  pana zaharul se topeste. Adaugam oul, coaja de portocale si  mixam. Amestecam faina cu praful de copt si turnam peste crema de unt. Amestecam pana obtinem o compozitie nelipicioasa. Lasam compozitia 30 de minute, apoi  cu mana formam bile cat mai egale pe care le punem in tava pe hartie de copt. Dam tava la cuptorul preincalzit, la foc mediu pana se rumenesc usor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu portocale si mac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Gherca Daniela 1

17.12.2015, 12:47

ce bune sunt si ce aroma!

Micutza Luana 1

17.12.2015, 12:50

ce aroma

Rocsi 1

17.12.2015, 20:47

Daca nu ii plac Mosului, le iau eu pe toate

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Strudel cu mere