Cand ai nevoie de ceva dulce, rapid si buuun pentru iubitorii de ciocolata, nuca si cocos ;))
Cuptorul se preincalzeste la 190C. Se pregateste cu hartie de copt o tava cat mai mare (eu am copt in 3 randuri chiar daca am ales ceeaaa mai maare tava :P)
Untul se mixeaza pana se deschide la culoare si devine cremos, apoi se mixeaza impreuna cu zaharul. Dupa aceea adaugam si esenta de vanilie si ouale, pe rand, amestecand bine dupa fiecare.
Faina, cacaoa, bicarbonatul de sodiu, praful de copt si sarea se amesteca bine si apoi se adauga in compozitia cu unt.
Ciocolata maruntita, nuca si cocosul se incorporeaza amestecand cu o lingura.
Se aseaza in tava cate o lingurita cu varf de umplutura, in forma caat mai sferica (cand dam tava la cuptor se mai moaie si se formeaza "banuti") si la cca 3cm distanta.
Tava se tine in cuptor pana cand fursecurile nu mai arata foarte lucioase (eu am probat apasand usor cu degetul, trebuie sa fie putin moi si sa nu se ia pe deget), cca 30min.