Am vazut aici pe site o reteta postat de Criss, si bineinteles ca nu am putu sa rezist tentatiei de a incerca aceste delicatese.
Minunate
Multumesc Criss
Untul il lasam sa ajunga la temperature camerei , si il punem bucati intr-un bol impreuna cu zaharul si zaharul vanilat.
Cu ajutorul mixerului il batem pana cand obtinem o crema .
Adaugam galbenusul de ou amestecand in continuare.
Punem faina si praful de copt si lasam mixerul deoparte , amestecam cu o lingura sau spatula.
Din acest aluat vom forma bile , eu le-am facut cam cat o nuca
Albusul de ou il batem cu o furculita si fiecare bila de aluat o dam prin albus si prin nuca pusa intr-o farufurie , apasand usor ca sa se lateasca si in mijloc facm o gaurica .
Asezam bilele pe tava tapetata cu hartie de copt , si o sa punem in fiecare gaura formata gem , am pus gem d e prune .
Dam tava la cuptor si le lasam cam 20-25 minute , trebuie sa se rumeneasca pe margini putin
1
in mijloc sunt buni , cu siguranata, cu orice fel de gem