Craciun fericit va urez tuturor!Sa aveti parte de sanatate, bucurii si tot ce va doriti.Sper ca Mosul a fost darnic cu voi!!!V-am adus niste fursecuri absolut delicioase si aromate.Vi le recomand cu drag...
Untul, de la temperatura camerei, il mixam spuma impreuna cu zaharul. Adaugam galbenusurile si le incorporam. Ness-ul il dizolvam cu apa si il punem peste unt. Incorporam praful de copt, cacaoa si 60 gr nuca macinata. Faina o cernem si o punem peste compozitia de mai sus pana obtinem un aluat omogem si usor de modelat. La urma dam aroma cu coaja rasa de portocala, esenta de rom, zaharul pudra cu pastai de vanilie si framantam usor cu mana pana intra bine in aluat.
Ungem o tava cu margarina si punem hartie de copt. Rupem bucatele de aluat, formam bilute, apoi le trecem prin nuca macinata ramasa, dar numai partea superioara, nu si baza. Le asezam in tava cu putina distanta intre ele.
Incingem cuptorul, apoi bagam tava cu fursecuri. Le lasam 20-25 de minute la o temperatura potrivita. Cand sunt gata le scoatem, le lasam sa se raceasca, le asezam intr-o cutie pentru a se pastra mai mult timp si le dam la rece.
Pofta buna!