Fursecuri cu malai si susan

de AndreeaJ in Prajituri, 3 Mar 2011 | 6101 vizualizari

COMENTARII (18)

La Ancuta 1

03.03.2011, 14:45

cred ca sunt tare bune

Mitinita 1

03.03.2011, 14:49

Interesant,eu am facut biscotti cu faina de porumb si mi-a placut mult textura

Lau 1

03.03.2011, 14:50

nu am mancat nicioadata,reteta la favorite so incerc

susu 1

03.03.2011, 15:03

De mult vreau sa fac prajituri cu morcovi sau malai. Sunt foarte auriiiiii

Dana Cristea - pusikmea 1

03.03.2011, 15:04

bunica mea facea, erau nemaipomenit de gustoase

cismaru_nicoleta 1

03.03.2011, 15:07

Cred ca sunt super bune..

AndreeaJ 1

03.03.2011, 15:19

Acesti biscuitei au textura tare interesanta. Si daca vreti sa fie si mai gustosi, prajiti usor semintele de susan inainte sa le puneti in compozitie. Eu n-am facut treaba asta ca sa nu se vada puncte maronii in aluat, dar nu cred ca se vor vedea asa mult. Sigur o sa le dea un gust aparte susanul copt!

DIANA B 1

03.03.2011, 15:36


Si ... favo !

AndreeaJ 1

03.03.2011, 15:41

Wow! nu ma asteptam sa va placa!

AndreeaJ 1

03.03.2011, 15:42

Mi s-au parut destul de banali biscuiteii astia, ezitam daca sa postez reteta sau nu.

LUK 1

03.03.2011, 16:30

sunt f buni..biscuiti aperitiv

MotanLaOale 1

03.03.2011, 17:02

elena1988 1

03.03.2011, 17:30

cred ca sunt buni

RuxyRux 1

03.03.2011, 18:06

Excelenti!!!

AndreeaJ 1

03.03.2011, 20:26

Sunt neasteptat de buni!

zaharia_mihaela2005 1

03.03.2011, 23:47

grozavi

mena29 1

04.03.2011, 10:16

adry88 1

11.06.2011, 17:45

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert rustic -MALAI DULCE