Reteta de fursecuri preluata de la Ina careia ii trimit un gand drag acolo la Sighisoara... >:d
Intr-un bol incapator punem margarina Rama la temperatura camerei impreuna cu zaharul pudra si ouale.
Adaugam coaja rasa de la o lamaie mare, apoi praful de copt peste care stoarcem sucul de la 1 lamaie mare.
Adaugam esenta de lamaie si faina si framantam un aluat elastic pe care apoi in invelim in folie alimentara si il dam la rece pentru o ora.
Preincalzim cuptorul la 175 grade.
Pe masa de lucru infainata intindem aluatul pe care il decupam apoi cu formele de fursecuri dupa preferinta.
Asezam fursecurile in tava tapetata cu hartie de copt si dam fursecurile la cuptor pentru 15-20 minute pana incep sa se rumeneasca pe margini.
Scoatem fursecuril din tava, le lasam la racit pe un platou, apoi le glazuram cu zaharul verde diluat cu doua linguri de apa rece si presaram imediat bombonele viu colorate pentru a le decora dupa preferinta.
Pofta buna!