prea au fost laudate de fete, trebuiau executate sa stim despre ce vorbim..... Foarte fragede si aromate! Gand dragTimi, Ina, Simona si Anca! >:d
Margarina (la temperatura camerei) se mixeaza cu 150 gr. zahar pudra, pana devine spumoasa.
Adaugam ouale pe rand, mixam. Apoi adaugam coaja rasa de la lamaie si praful de copt stins in zeama de lamaie.
La final incorporam faina, ar trebui sa fie suficienta dar in functie de ouale folosite, daca mai e nevoie mai adaugati putina faina, astfel incat sa obtineti un aluat gras, care nu se lipeste de maini.
Dam aluatul la rece pentru cel putin o ora.
Preincalzim cuptorul la 175 grade.
Rupem bucatele de aluate de marimea dorita, formam mingiute pe care le tecem prin zahar pudra si le asezam pe tava tapetata cu hartie de copt.
Dam tava la cuptor pentru 10 minute, pana isi schimba fursecurile culoarea in auriu.
Pofta buna!