Fursecuri cu kaki II

de Bucataras Diana in Dulciuri, 19 Dec 2016 | 3168 vizualizari

 



Bunatati pentru colindatori! Am imbunatatit reteta de fursecuri. Am pus mai multa scortisoara si esente care le-au aromat si parfumat. Combinatia kaki-seminte de dovleac imi place mult mai mult decat kaki-merisoare. Si aceasta merita incercata. Cred ca va fi pe placul colindatorilor!

 

INGREDIENTE

  • 3 kaki
  • 375 g faina
  • 10 g scortisoara
  • 300 g zahar
  • 170 g unt
  • 2 oua
  • 1 si1/2 lingurita bicarbonat
  • 1 si 1/2 lingurita sare
  • 75 g seminte de dovleac
  • esenta de rom
  • cateva picaturi esenta migdale
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu kaki II:

Dizolvam bicarbonatul in pulpa de kaki. In alt bol, amestecam faina, scortisoara si sarea. Frecam untul cu zaharul, până se topeste acesta din urma, adaugam ouale si pulpa de kaki si mixam. Apoi adaugam esenta de rom si de migdale si amestecam. Incorporam faina si semintele de dovleac. Formam fursecuri cu o lingurita, le asezam,la distanta unele de celelalte intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptorul preîncălzit la 180 C, cca. 15 minute. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu kaki II" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]