Fursecuri cu kaki

de Bucataras Diana in Dulciuri, 20 Noi 2016 | 3081 vizualizari

 

Alte fursecuri care nu iau nota buna la aspect, dar sunt absolut delicioase.

 

INGREDIENTE

  • 2 kaki
  • 250 gr faina
  • 5 gr scortisoara
  • 200 gr zahar
  • 110 gr unt
  • 1 ou
  • 140 gr merisoare si stafide
  • 1 lingurita bicarbonat
  • 1 lingurita sare
  • 50 g chia
Portii: 40
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu kaki:

Dizolvam bicarbonatul in pulpa de kaki. In alt bol amestecam faina, scortisoara si sarea. Frecam untul cu zaharul până se topeste acesta din urma, adaugam oul si pulpa de kaki si mixam. Incorporam faina, merisoarele, stafidele si chia. Formam fursecuri cu o lingurita, le asezam la distanta unele de celelalte, intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptorul preîncălzit la 180 C, cca. 15 minute. Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

pulpa de kaki se poate congela, daca aveti mai multe fructe de kaki.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu kaki" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

ieri la 09:26

Chec cu căpșuni și ciocolată albă - Desertul pufos și aromat

pe 08.05 la 08:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta simpla de salam de biscuiţi cu ciocolata si unt