Intr-un bol punem untul moale si zaharul. Mixam pana cand se incorporeaza cele doua ingrediente. Adaugam oul, praful de sare si esenta de vanilie. Mixam pana cand amestecul devine omogen. Adaugam faina si mixam usor pana se incorporeaza. Scoatem aluatul pe masa de lucru si il framantam putin. Aluatul trebuie sa fie moale, dar nelipicios Presaram faina peste aluat si pe masa de lucru. Cu un sucitor intindem aluatul iar apoi incepem sa decupam cu ce forma dorim. Tapetam o tava cu hartie de copt si asezam fursecurile in tava. Mie mi-au intrat 15 de fursecuri in tava. Am copt 2 tavi. Introducem tava in cuptor, si o lasam la 170 grade C (sau treapta 2), timp de 13 minute-15 minute, sau pana cand fursecurile se rumenesc usor la suprafata.
Crema de ciocolata
Intr-o craticioara punem frisca. Incalzim frisca lichida ( fara sa o aducem in punctul de fierbere). Luam de pe foc si adaugam ciocolata cu lapte rupta in bucatele. Amestecam continuu pana se topeste ciocolata. Lasam crema sa ajunga la temperatura camerei, iar apoi o lasam in frigider timp de 15-20 de minute. Dupa ce au trecut cele 15-20 de minute, scoatem crema si o mixam pana devine cremoasa. Punem ciocolata intr-un bol micut.
Am uns fursecul cu miere si am presarat nuca de cocos iar apoi am pus cate o lingurita de ciocolata si l-am mancat. Asa am procedat de fiecare data cand am avut pofta sa mananc fursecuri.