Fursecuri cu cacao si fulgi de ciocolata

de dakris in Prajituri, 30 Mai 2012 | 4945 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 g unt
  • 1 ou
  • 100 g zahar pudra
  • 100 g zahar tos
  • 1,5 lgt esenta de vanilie
  • 1 plic praf de copt
  • 250 g faina
  • 100g fulgi de ciocolata
  • 2 linguri cacao
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu cacao si fulgi de ciocolata:

Untul moale se mixeaza bine cu zaharul, apoi adaugam  oul batut si amestecat cu esenta de vanilie. Se incorporeaza faina, amestecata cu cacaoa si praful de copt, apoi fulgii de ciocoalata.

Aluatul astfel format se impacheteaza intr-o folie alimentara si introduce in congelator cca 20 min, apoi se intinde cu sucitorul, se taie in diverse forme si se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt, cu 2-3 cm intre ele. Se introduc in cuptorul preincalzit si se coc la foc mediu 15 min. Se lasa la racit pe suprafata plana

Se pastreaza in cutii inchise etans.

Vezi si varianta fara cacao aici.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu cacao si fulgi de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

Laly 1

31.05.2012, 20:28

Ce frumusele sunt,cred ca sunt tare gustoase

dakris 1

01.06.2012, 13:44

Va multumesc, dragi bucatarasi pt like-uri, comentarii si aprecieri!

dakris 1

01.06.2012, 13:44

Da, LALY, sunt tare gustoase, cum spui tu

COMENTEAZA

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Biscuiti cu banane