Fursecuri

de Miha in Prajituri, 9 Noi 2011 | 23628 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 150 g unt
  • 100 g zahar
  • 1 ou
  • 200 g faina pentru prajituri
  • esenta de vanilie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri:

Untul il topim partial, apoi il mixam pana se incheaga din nou si devine ca o crema. Adaugam zaharul si esenta de vanile si mixam pana zaharul se topeste si crema devine spumoasa. Punem si oul si mixam bine bine pana la incorporarea completa. Turnam apoi faina si amestecam cu o lingura.

Aluatul obtinut il punem intr-un posh si spritam gramajoare mici de aluat, la distanta unele de altele.

Dam la cuptor la foc mediu, pentru 10-15 minute, pana incep marginile sa se rumeneasca. Cel mai simplu este sa verificati "talpa" fursecului, daca s-a rumenit sunt gata. Se scot pe un gratar si se lasa la racit.

Se servesc simpli sau ornati cu ciocolata topita. Noi am preferat varianta simpla.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (120)

Miha 1

15.12.2012, 19:28

Maya, chiar nu e nimic special la reteta asta. E chiar o reteta simpla, nu e nimic complicat, nu-mi dau seama de ce nu-ti ies. Untul e unul obisnuit, faina e din cea pentru prajituri (nu-mi aduc aminte exact firma, posibil Boromir), cuptorul e incins inainte (asa se procedeaza de regula la prajituri) ... La ce temperatura le coci?

maya23 1

17.12.2012, 20:07

e cuptor de aragaz...si e bun..ca fac cozonacii la el..nu pot sa zic temp...dar il las la foc mediu 10 min-15 ...pana simt eu la mana ca e bine...nush ce sa iti zic...dar la fursecuri sunt praf)))nu vor si nu vor)

Ligia Bxl 1

25.07.2013, 00:19

ah ce bine arata miha

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

Cornulețe cu alune de pădure, cremă de fistic și ciocolată - Fragede și delicioase

pe 08.12 la 10:44

Cotlet de porc în sos roze - Simplu, rapid și plin de savoare

pe 06.12 la 10:09

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]