Fundite cu dulceata

de Laly in Prajituri, 8 Iul 2010 | 6194 vizualizari

 

Rapid si foarte delicios.

 

INGREDIENTE

  • un pachet aluat de foietaj
  • 1 borcan dulceata de fructe de padure
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fundite cu dulceata:

Se lasa aluatul sa se decongeleze in frigider.

Se intinde pe masa de lucru si se taie patratele potrivit de mari.

Se pune dulceata in mijlocul fiecarui patratel.

Se indoaie capetele in asa fel incat sa nu curga dulceata in tava.

Se pune hartie de copt intr-o tava de copt,apoi se pun funditele la distanta intre ele.

Se coc intai la foc iute,apoi la foc mic pana se rumenesc usor deasupra.

Se poate folosi orice dulceata avem.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fundite cu dulceata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rulada cu dulceata