Fructe in sirop marocan

de RuxyRux in Prajituri, 1 Apr 2012 | 4249 vizualizari

 

Mmmmmmmmm....dupa ce am vazut reteta la Euforia...nu am rezistat...deliciu!

 

INGREDIENTE

Siropul:

  • o cana de apa
  • zahar dupa gust( eu am pus zahar brun)
  • extract de vanilie
  • extract de flori de portocal
  • scortisoara macinata
  • eu am mai pus in plus si cardamon fata de reteta

Fructe: desigur dupa dorinta...eu am pus:

  • ananas proaspat
  • portocale
  • mandarine
  • banana
  • mar
  • rodie
  • suc de rodie
  • menta
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fructe in sirop marocan:

Siropul: 

Punem la fiert pe foc o cana de apa apoi adaugam zaharul, aromele si condimentele.  Amestecam bine si lasam pe foc cateva minute. Lasam la racit.

Taiem fructele dupa dorinta si le stropim cu sirop din belsug. Eu am adaugat si suc proaspat stors de rodie. Ornam cu menta proaspata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fructe in sirop marocan" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max Espresso Machine

- 600 lei
2799.99 lei
2199.99 lei

COMENTARII (24)

aziz 1

02.04.2012, 11:35

no comment cand ma gandesc ce aroma poate sa aiba doar de la extractul de flori de portocal......

Sim0na 1

02.04.2012, 20:13

Nu cred nimic pana nu gust!!!
Arata absolut minunat!

RuxyRux 1

04.04.2012, 16:41

Multumesc, chiar au fost deliciu!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Crumble cu fructe de sezon, biscuiti si fulgi de migdale