Frittata pizzaiola la cuptor

de mihaelalalala in Aperitive / Garnituri, 30 Mai 2014 | 5396 vizualizari

 

O reteta simpla, rapida si gustoasa :)

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 150 ml smantana lichida
  • marar dupa gust
  • sare si piper
  • 2 rosii mici
  • 100 gr bacon
  • 100 gr cascaval
  • 10 masline
  • patrunjel
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frittata pizzaiola la cuptor:

Batem bine ouale cu o furculita, adaugam smantana, mararul, sare si piper dupa gust. Amestecam totul, punem compozitia intro tava tapetata cu hartie de copt si unsa cu putin unt si o dam la cuptor (180°) pentru 5 minute.

Intre timp taiem rosiile felii, cascavalul bucatele si maslinele daca sunt prea mari.

Daca compozitia de oua s-a intarit putin, scoatem tava din cuptor, punem deasupra toate ingredientele taiate si baconul rupt bucatele. Dam din nou totul la cuptor si mai lasam inca 10 minute pana cand frittata este gata.

Deasupra am decorat-o cu patrunjel.

 

TIPS-URI

1

Frittata pizzaiola poate fi servita calda sau rece;

2

Daca nu va place baconul puteti folosi si alte ingrediente precum wurstel, prosciutto sau salam romanesc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Frittata pizzaiola la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

pe 22.08 la 09:15

Chec Pina Colada - Pufos, aromat si usor de facut

de RODIMUR 8

pe 21.08 la 23:04

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cu ciuperci