Frittata cu legume si prosciutto crudo

de silvi0ara in Aperitive / Garnituri, 18 Apr 2010 | 5145 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 felii prosciutto crudo
  • 5 oua
  • 1/2 adei gras rosu  
  • ½ arde gras verde
  • 4 ciuperci brune
  • 2 fire ceapa verde
  • 1 ceapa rosie mai mica  
  • sare si piper dupa gust  
  • cascaval ras2 linguri(optional)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frittata cu legume si prosciutto crudo:

Intr-o tigaie mai mare punem 2 linguri ulei de masline si punem feliile de prosciutto taiate julien sa se rumeneasca.

Taiem in bucati ciupercile,ardeiul gras si tocam marunt ceapa.

Adaugam peste prosciutto si le lasam sa se inmoaie bine.

Separat spargem ouale intr-un castron si le batem ca pentru omleta ,asezonate cu sare si piper si cele 2 linguri de cascaval ras.

Turnam compzitia de oua peste legume,dam focul mic,acoperim cu un capac tigaia si lasam pe foc 10 minute sa se coaca,apoi o intoarcem pe cealalta parte pentru inca 1 minut. Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Frittata cu legume si prosciutto crudo" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Oua umplute pe pat de maioneza