Fritatta cu iaurt si dovlecei

de Luckycake in Aperitive / Garnituri, 28 Mai 2014 | 5412 vizualizari

 

Noua ne place fritatta, pe care o savuram de cele mai multe ori in week-end, cand suntem cu totii impreuna.De data aceasta am facut-o cu dovlecei proaspeti din piata, in gradina inca nu au crescut destul, carora le-am adaugat niste cimbru proaspat , putin iaurt si bineinteles ouale, de la vecina , sunt bio ;).

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 1/2 dovlecel
  • 2 linguri iaurt
  • cimbru proaspat
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fritatta cu iaurt si dovlecei:

Spalam bine dovlecelul, mie nu imi place sa il curat de coaja, dar se poate daca doriti, apoi ii taiem pe lungime in 4 si le indepartam mijlocul cu samburii. Ii feliem subtire si ii punem la prajit in 2-3 linguri de ulei de masline pana se rumenesc putin, adaugam sare si piper si cimbrul tocat marunt. Ouale le batem impreuna cu iaurtul si apoi le turnam peste dovlecei. Lasam 3-4 minute pe fiecare parte pana devine aurie.

TIPS-URI

1

Noi am savurat-o cu salata de castraveti proaspeti cu ceapa verde , pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Fritatta cu iaurt si dovlecei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aluat pufos de cozonac - Rețeta tradițională pas cu pas

ieri la 10:21

Chec cu pui si cascaval in bacon - Reteta usoara pentru un aperitiv gustos

de Rocsi 9

pe 02.12 la 20:34

Bilute din biscuiti cu nuca si rom - Desert rapid si delicios

pe 02.12 la 16:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Oua umplute pe pat de maioneza