Fripturica mea de porc

de ionela2682 in Porc, 9 Feb 2010 | 4273 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pulpa de porc
  • sare
  • piper
  • boia dulce
  • condimente
  • foi de dafin
  • patrunjel
  • 1 kg supa sau apa
  • usturoi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fripturica mea de porc:

se spala si se portioneaza carnea, apoi se pune la prajit pana se rumeneste bine pe ambele parti, de acum incepem sa adaugam cate o cana de supa, pana scade dupa aceea inca una si tot asa pana punem toata supa.

Adaugam toate mirodeniile (fara patrunjel) si mai lasam sa fiarba, (in total cam 1 ora si jumatate la foc mic). Eu prefer mai mult sos de aceea nu las sa scada foarte mult ultima cana de supa.

La final se adauga patrunjel tocat marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fripturica mea de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

ionela2682 1

10.02.2010, 09:41

poftiti,poftiti de va serviti!

Dana Cristea - pusikmea 1

12.03.2010, 12:45

dak ar vedea sotul meu, m-ar bate la cap pana i-as face...eu am cam scos carnea de porc din meniu iar el saracul numai asa ceva manca inainte
arata tare bine

ionela2682 1

12.03.2010, 15:51

pai merge si altfel de carne! pui.vita miel de care vrei ,numai sa-i faci saracului om!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

pe 05.03 la 17:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Porc cu ghimbir