Friptură mexicană de vită

de Satisfyyourcravings in Vita, 6 Feb 2013 | 9836 vizualizari

 

Un prânz rapid şi savuros!

 

INGREDIENTE

  • 2 bucăţi friptură de vită de 2 cm grosime cu puţină grăsime (ribeye) la temperatura camerei
  • 10 grame unt la temperatura camerei
  • 1 linguriţă fulgi de chili
  • 1 conservă mix mexican
  • 4 ciuperci proaspete, tăiate în 4
  • 1/2 ardei roșu, tocat
  • 1 ardei roșu iute, tocat mărunt
  • sare/ piper
  • salsa nu foarte iute
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptură mexicană de vită:

Într-o tigaie se încălzește untul, se adaugă fulgii de chili și se infuzează 1 minut. Se adaugă bucățile de carne și se gătesc 2 minute jumătate pe fiecare parte, apoi se mai lasă câteva minute până când carnea este gătită la nivelul dorit. Se scot bucățile de carne, se condimentează și se lasă la odihnit cel puțin un timp egal cu cel de preparare termică.

Peste untul rămas în tigaie se adaugă legumele din conservă, ciupercile și ardeii. Se sotează 10 minute până când tot lichidul s-a  evaporat. 

Se servește friptura împreună cu salsa şi legumele picante. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptură mexicană de vită" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]