Friptura la cuptor

de Zamfira in Mancaruri cu carne, 22 Iul 2012 | 4397 vizualizari

COMENTARII (17)

Merisor 1

22.07.2012, 08:56

buun si mie imi place sa asezonez friptura cu legume cand o bag la cuptor

mirela0911 1

22.07.2012, 10:13

Buna fripturica!

gaby_duceag 1

22.07.2012, 10:36

eu vreau sa mananc la tine)
ps.mancarea ta arata EXACT ca la mama acasa, fara artificii, brizbrizuri sau photoshopuri)
bravo

laura_n 1

22.07.2012, 10:39

mama, ce bunatati acolo

MotanLaOale 1

22.07.2012, 10:44

T I M E A 1

22.07.2012, 10:46

Vin si eu la masa! Eu nu am facut nimic asa ca ma tot autoinvit la voi

diaconta 1

22.07.2012, 10:53

mie sa-mi dai fara miel

Zamfira 1

22.07.2012, 10:58

multumesc!!!! va astept la masa cu drag...avem si desert...pupici

Rocsi 1

22.07.2012, 11:08

Asa prefer si eu friptura la cuptor!

Sim0na 1

22.07.2012, 11:13

o bunatate ai facut tu aici!

Bya Ralu 1

22.07.2012, 11:25

iry-gabriela 1

22.07.2012, 11:28

gaby_gabytza 1

22.07.2012, 13:48

Foarte buna friptura

Lau 1

22.07.2012, 13:53

buna

Bucataras Medi 1

22.07.2012, 17:43

delicioasa!

mamaieelena 1

22.07.2012, 18:03

dorin 1

23.07.2012, 01:27

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciocanele de pui, cu vin si usturoi, la cuptor