Friptura de vitel

de Carmen_g in Vita, 14 Apr 2015 | 4425 vizualizari

 

Friptura aceasta de vitel este foarte frageda si gustoasa...si cum al meu sot nu mananca carne, a fost musai sa ma sacrific eu :))

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pulpa de vitel
  • 2 cepe
  • 1 lingurita boia
  • sare
  • piper
  • 300 ml apa
  • patrunjel tocat
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de vitel:

Carnea am spalat-o bine si am oparit-o cateva minute. Am incins ulei intr-o tigaie si am calit ceapa pana aceasta a devenit translucida. Am adaugat boiaua, carnea, sarea si piperul.

Am acoperit tigaia cu un capac si am lasat-o sa se gateasca incet la foc domol. Din cand in cand amestecam si adaugam si putina apa. La sfarsit se aduauga patrunjelul.

Am servit cu cartofi piure. Un deliciu!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de vitel" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (17)

miki_a 1

15.04.2015, 09:47

Bya Ralu 1

15.04.2015, 15:41

mihaelar63 1

21.03.2016, 22:27

Place !!! . Nu te-ai intors cu mana goala

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Vita Wellington