By http://retetegg.blogspot.com
Azi m-am gandit sa va prezint o reteta simpla insa de mare efect la o cina cu prietenii, o friptura de pui, mai exact copanele insotite de un sos excelent si de visine.
Am spalat copanelele, le-am crestat putin si le-am pus intr-o tava unsa cu putin ulei.
Le-am impanat cu usturoi, iar pe langa ele am pus telina taiata bucati mici, ceapa taiata tot bucati, frunzele de telina.
Am adaugat boabe de coriandru, sare si piper alb + 50-60 ml apa.
Am pus tava la cuptor si am lasat-o pana cand copanelele au inceput sa prinda crusta.
Am scos tava si am adaugat peste pui visinele (eu le-am pus cu samburi), sucul de portocale (proaspat stoarse) si visinata (de preferat visinata de casa nu din comert).
Am mai lasat tava la cuptor aproximativ 20 de minute, apoi am oprit focul.
Am servit friptura alaturi de cartofi noi la cuptor.
Pofta buna!