Friptura de pui cu morcovi copti

de Zamfira in Pui, 11 Iul 2012 | 3630 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui (dezosate)
  • 5-6 morcovi
  • condimente pentru carne: sare, piper, curry, busuioc, maghiran
  • condimente pentru morcovi: oregano, sare
  • ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de pui cu morcovi copti:

Condimentam carnea si morcovii, ii asezam intr-o tava (tapetata cu hartie pentru copt), stropim totul cu putin ulei de masline. Timp de coacere 50-60 minute.

Gustul si textura morcovilor copti seamana foarte mult cu ciupercile coapte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de pui cu morcovi copti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Muschiulet de porc cu gnocchi si mazare

de Rocsi 9

ieri la 21:02

Gustare cu chipsuri, brânză și miere - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:10

Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză și șuncă - Aperitivul gustos de vară

pe 15.07 la 09:49

Tartă Caprese - Simplă, rapidă și gustoasă

pe 14.07 la 10:06

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de pilaf de orez cu piept de pui si legume, delicios, ca la mama acasa!