Friptura de pui cu gomboti ( galuste) si sos vanatoresc

de Sidy in Pui, 3 Aug 2010 | 7628 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Zarzavatul de la o supa de pui sau alta carne
  • 2 linguri faina
  • 200 ml smantana
  • patrunjel verde
  • 1 lingurita zahar
  • zeama de lamaie
  • o cana mare de supa
  • o foaie de dafin
  • 3-4 cuisoare
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de pui cu gomboti ( galuste) si sos vanatoresc:

Dupa ce s-a racit zarzavatul din supa , se da pe razatoarea mare. Supa se da in clocot cu foaia de dafin si cu cuisoarele.

Faina se amesteca cu putin ulei, intr-o tigaie pusa pe foc si se adauga cana de supa pina se face un sos bun.Se adauga zarzavatul razuit si se amesteca pina da un clocot. Se stinge focul si se adauga smantana , patrunjelul verde tocat, zaharul si zeama de lamaie. Se potriveste gustul de sare si piper.

Carnea fiarta din supa se pune pe o farfurie, se adauga gombotii( galustele) din paine si peste sosul vanatoresc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de pui cu gomboti ( galuste) si sos vanatoresc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

ieri la 07:33

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

pe 11.07 la 07:36

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

pe 10.07 la 10:48

Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 09.07 la 08:08

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciulama/papricas de pui