Friptura de pui cu cartofi si rosii cherry in sos de vin cu rozmarin si cimbru la vasul de lut, tajine

de rivka in Pui, 14 Sep 2010 | 7722 vizualizari

COMENTARII (39)

Bucataras Medi 1

14.09.2010, 10:24

wow...............cat de bine arata si ce buna trebuie sa fie...............excelent!................................

rivka 1

14.09.2010, 10:28

multumesc !

silvi0ara 1

14.09.2010, 10:30

Ce bine arata.Trebuie sa iau si eu un vas din asta,ca prea se spune ca este bun.

ana 1

14.09.2010, 10:33

Imi place mult cum arata

Miha 1

14.09.2010, 10:41

Frumos si apetisant!

Rocsi 1

14.09.2010, 10:50

mai draga rivka arata super super

rivka 1

14.09.2010, 10:52

am poze si din farfurie dar e blog la mine mi-e lene sa mai micesc... sa pun mai multe pe site, da, toate mancarurile produse in vasul acesta arata bine si carnea iese fff frageda...eu nici nu mai folosesc alt vas de acum pt fripturi.
am inteles ca se poate pune si pe aragaz vasul asta , inca nu am incercat.

ionix 1

14.09.2010, 11:12

frumos, n-am ce zice...

Sylvia 1

14.09.2010, 12:10

Vai ce bine arata tare buna mancarica o sa o pepet si eu

maria_claudia 1

14.09.2010, 12:12

minunat am si eu doua vase din acestea poti face orice in ele eu am facut si pasca

nadina73 1

14.09.2010, 12:22

super riv dar ai pus un titlu de te saruri pana in citestisuper fripturica ta vreau

ela 1

14.09.2010, 12:48

pana am citit titlul,m-a luat foamea si pofta......

lilik 1

14.09.2010, 12:54

ce bunnn

lia maria 1

14.09.2010, 13:42

Super mancareasuper prezentarea

Ina 1

14.09.2010, 13:52

Ela, subscriu! Super arata!

gaby_duceag 1

14.09.2010, 14:19

asta voiam sa scriu si io da' mi-ati luat-o inainte. pune rivka asta un titlu de stii deja toata reteta)))))

gaby_duceag 1

14.09.2010, 14:19

Ina 1

14.09.2010, 14:19

Ina 1

14.09.2010, 14:23

a uitat sa scrie ca e si "cu piele crocanta pe care o inlatura, ca ingrasa"

gaby_duceag 1

14.09.2010, 14:24

Friptura de pui cu cartofi si rosii cherry in sos de vin cu rozmarin si cimbru la vasul de lut, tajine,cu piele crocanta pe care o inlatura, ca ingrasa". zau nu mai era nevoie de mod de preparare)))

Ina 1

14.09.2010, 14:25

rivka 1

14.09.2010, 17:16

phahahaha scuze de titul fetelor eu sunt cam obosita si iar vb limbi straine, nu ma mai stiu exprima concis si scurt :-s, stiu dar nu am rabdare , acum vad si eu ce titlu am pus ...pana il citesti te saturi

rivka 1

14.09.2010, 17:17

IONIX TE-AI TUNS?

ionix 1

14.09.2010, 17:29

euuuuuu??? nuuuuuuuuuuuu... am parul strans taaaaaaare in codita, intr-o parte asa

mihaelar63 1

14.09.2010, 21:49

imediat am recunoscut brand-ul dupa cele doua lumanari rosii

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu dovleac, mure si ciocolata - Desert aromat si pufos

de oanapl 7

pe 17.11 la 21:53

Peste rosu (biban rosu) prajit - Simplu si foarte gustos

de Caty 3

pe 17.11 la 17:39

Dorada la cuptor - Reteta usoara si gustoasa

de Caty 3

pe 17.11 la 16:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Saramura de pui