Friptura de pui cu bere

de Miha in Pui, 13 Sep 2010 | 10792 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe intregi de pui
  • 4 aripioare
  • busuioc si oregano
  • usturoi
  • sare si piper
  • 2 pahare cu bere
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de pui cu bere:

Usturoiul pisat si restul de condimente se amesteca intr-un vas mai mare. Se adauga cateva linguri cu ulei de masline si se amesteca pana se formeaza o pasta. Turnam berea deasupra si omogenizam.

In acest amestec vom pune bucatile de carne la marinat. Se acopera vasul cu folie alimentara si se da la rece pentru cateva ore.

Asezam bucatile de carne in vasul roman, pe care l-am tinut jumatate de ora in apa rece, turnam deasupra si sosul de la marinata si dam la cuptor la foc mediu, pana scade toata zeama.

Cu 15-20 de minute inainte de a fi gata, se scoate capacul vasului, iar carnea se va rumeni.

Se serveste calda cu garnitura preferata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de pui cu bere" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (26)

Miha 1

01.10.2010, 10:35

Ehh...nu intotdeauna, doar cateodata. Multumesc Cristina!

Krystyan Trendy 1

07.05.2014, 09:59

ce bunatate

Rita Ilies 1

31.03.2015, 12:04

Ce-aș mai mușca dintr-un asemenea copănel...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pilaf de orez cu ciuperci si pulpe de pui