Friptură de pui

de elucubratiiculinare in Pui, 16 Mai 2012 | 2668 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui,
  • 1 cană vin roșu,
  • 1 cană apă,
  • 2 linguri ulei de măsline,
  • 4 fire de ceapă verde,
  • sare,piper.
  • Servire:
  • varză albă,
  • oțet balsamic,
  • ulei de măsline.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptură de pui:

Spălăm pulpele de pui, se lasă la scurs, se condimentează cu sare și piper. Se pun într-o tavă, se stropesc cu ulei, se toarnă vinul și apa. Ceapa verde curățată, spalată și tăiată in bucăți de aprox. 10 cm se pune printre pulpe. Acoperim tava cu capac sau folie de aluminiu și se dă la cuptor pentru o oră.

După o oră se scoate capacul, se întorc pulpele și se mai dă la cuptor pentru 30 minute să se rumenească bine carnea. Servim cu garnitura preferată și o salată de varză albă dreasă cu ulei de măsline și oțet balsamic. Ornăm cu ceapă verde, ridichi sau roșii.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptură de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancarica de cartofi, cu costita afumata si legume, la tigaie

de vasimur 4

ieri la 16:54

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

pe 06.07 la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpa si piept de pui umplute pe pat de orez la cuptor