Friptura de porc, marinata

de Ina in Mancaruri cu carne, 28 Ian 2012 | 16028 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg. pulpa de porc
  • 6 bucati zdravene de ceafa de porc
  • 6 carnati de casa

Pentru marinata:

  • 2 linguri cu miere
  • 4 linguri cu mustar  de masa
  • o ceapa
  • 5 catei de usturoi
  • 200 ml vin 
  • 100 ml ulei
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • marar verde
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc, marinata:

   Amestecam mierea cu mustarul, uleiul si vinul, apoi adaugam ceapa , usturoiul si celelalte condimente (dupa preferinte).

   Ceapa si usturoiul se curata si se feliaza in fasii subtiri. 

   Intr-o tava sau un vas adanc asezam felii de carne (pulpa, ceafa) si turnam mixtura pentru marinat. Presaram pe toata suprafata marar verde, acoperim vasul cu folie si dam totul la rece.

   Dupa cca. o ora indepartam folia si asezam bucatile de carne marinata in tava in care le vom prepara. Stropim carnea cu ulei,  asezam si  carnatii si dam la cuptor, la foc mic, pentru o ora. 

   La jumatatea timpului de prajire  intoarcem carnea pe cealalta parte, pentru a se rumeni uniform.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc, marinata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc cu cartofi mici la cuptor