Friptura de porc la tava cu piure de cartofi

de kamy in Porc, 21 Dec 2010 | 12032 vizualizari

 

mama facea.... ceva simplu si gustos

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg.pulpa de porc fara os
  • 4-5 lg.ulei
  • 100 ml apa
  • 200 ml bulion
  • 5-6 catei de usturoi
  • sare,piper
  • cimbru
  • cartofi
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc la tava cu piure de cartofi:

Carnea spalata,stearsa,taiata felii groase cam de un deget,condimentate cu sare,piper si cimbru, puse intr-o tava in care adaugam uleiul si apa.Acoperim tava cu folie de aluminiu si o bagam in cuptorul incalzit in prealabil.Dupa o jumatate de ora incercam carnea sa vedem daca e aproape fiarta...daca da,adaugam bulionul amestecat cu usturoiul zdrobit si mai lasam in cuptor 10-15 min fara folie.

Noi am servit cu piure de cartofi si varza murata la borcan.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc la tava cu piure de cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Porc dulce acrisor