Friptura de porc la tava

de Zamfira in Porc, 4 Ian 2014 | 5202 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne de porc (ceafa de porc, cotlet de porc)
  • sare, piper
  • 1 lingurita cimbru uscat
  • ulei
  • 1 ceapa alba
  • 1 capatana usturoi
  • 1 ardei kapia
  • 1 ardei gras
  • 1 rosie
  • 100 ml vin alb
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc la tava:

Spalam si portionam carnea in felii mai groase, aproximariv 1-1,5 cm. Crestam feliile de carne cu taieturi in x, ajuta la patrunderea carnii. Masam carnea cu sare, piper si cimbru uscat. Punem putin ulei in tava, asezam feliile de carne. Punem deasupra ceapa taiata rondele, ardeiul kapia, ardei gras si rosia. Stropim cu ulei si 200 ml apa. Punem tava in cuptorul incalzit la 200 C, timp de coacere 60 minute. Spre final punem usturoi pisat si vinul. Intoarcem feliile de carne la cate 20 minute.

TIPS-URI

1

servim cu mujdei de usturoi si salata de muraturi

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc la tava" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]