Friptura de porc la slow cooker Crock-Pot 4,7 L

de Mitinita in Slow Cooker, 15 Ian 2016 | 5623 vizualizari

 

De cand am slow cooker-ul fac tot mai des la el friptura. Carnea iese atat de frageda, incat cade de pe os. Si se poate folosi chiar si cea mai ieftina bucata de carne, rezultatul e acelasi.
Astazi va aduc o delicioasa friptura cu afumatura.

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg carne de porc
  • 1/2 kg coaste afumate
  • 100 ml apa
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc la slow cooker Crock-Pot 4,7 L:

Se taie carnea in bucati de marime egala.

Coastele afumate se taie in bucati.

Se aseaza carnea si coastele in recipientul vasului de gatit si se adauga apa.

Se seteaza slow cooker-ul Crock-Pot 4,7 L Digital pe 6 ore high sau 8 ore low.

Se serveste cu o garnitura sau cu mamaliga si muraturi sau salata alaturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc la slow cooker Crock-Pot 4,7 L" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pui de curte pe pat de cartofi, preparat la slow cooker Crock-Pot