Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola
Intr-o tava, adaugam uleiul de masline, adaugam carnea taiata felii.
Amestecam sare, piper, coriandu, boia de ardei, ghimbirul ras prin razatoarea mica (1 feliuta am foloist) si presam peste feliile de carne.
Adaugam ustuoiul pisat si facut mujdei, rozmarinul, turnam vinul (rosu am folosit) si apa, cat sa acopere carnea.
Dam la cuptorul incalzit, pana scade lichidul si friptura este gata.
Se serveste cu garnitura (noi am servit alaturi de o salata de varza murata).
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola