Avem niste pulpa de porc si intentionam sa fac o fripturica la cuptor.
Cum in fata avem si fructiera plina cu mandarine, am decis sa ma joc putin si sa combin carnea de porc cu mandarine, miere, cuisoare si anason. ce-a iesit...vedeti mai jos...un deliciu.
Am portionat carnea si am presara-o din belsug cu sare,piper si cimbru.Acoperim si lasam la frigider pana ne decidem sa o punem la cuptor- la mine a durat cam 3-4 ore.
Picuram cele 2 linguri de ulei intr-o tava de yena si punem frunzele de dafin; asezam carnea, decojim mandarinele si le stoarcem cu degetele peste carne. Punem pe ici pe colo cuisoare si bucatele din rozeta de amnason - dar avem grija sa fie scufundate in sucul de la mandarina.Acoperim cu folie si dam la cuptor pt cca jumatate de ora. Indepartam folia si intoarcem carena pe cealalta parte si mai lasam la cuptor pana scade sosul destul de bine - mie mi-au mai ramas cam vreo 3 linguri de sos, pe care le-am amestecat intro cana cu mierea. Cu o pensula am uns bine bucatile de carne cu sosul de mandarina si miere si ma mai dat la cuptor vreo 5 minute.
Iese o friptura frageda, gustoasa, dulceaga si lipicioasa.
Am servit langa legume.