UN DELICIU
Taie muschiuletul de porc in filete de 2 cm.Taie doar pana la baza ,astfel incat filetele sa nu se desprinda .Sareaza si pipereaza dupa gust .
Leaga muschiuletul
Intr-un saculet ,sau o bucata de tifon pune salvia,rozmarinul si cateii de usturoi.
Intr-o cratita antiaderenta pune carnea cu putin ulei de masline si "sigileaz-o" pe toate partile,cateva minute.Adauga vinul si cand vezi ca s-a evaporat putin ,acopera cratita cu un capac si lasa sa fiarba la foc moderat timp de 20 de minute
Intre timp, fierbe pe jumatate cartofii si morcovii.Cand sunt pe jumatate fierte ,taie-le in cuburi si lasa-le deoparte .
Cand carnea este gata ,scoate-o si pune intre fiecare filet de carne scamorza taiata in felii de 1 cm de grosime.
Pastreaza jumatate din salsa obtinuta.In cealalata jumatate pune mazarea si las-o la foc moderat 10 minute.
Dupa 10 minute adauga cartofii si morcovii si lasa-i la foc moderat ,inca 5 minute.
Intr-o tava dreptunghiulara pune carnea , legumele alrededor si peste carne toarna salsa ce ai pastrat .
Pune totul la cuptorul in prealabil incalzit la 200 de grade pentru aproximativ 15 minute.