Friptura de porc cu carnaciori

de mihaelar63 in Porc, 13 Apr 2020 | 1990 vizualizari

 

 Am dorit sa prepar ceva bun , gustos si rapid . Tocmai am primit carnaciori proaspeti dar prea putini , asa ca a pus langa ei si care si am preparat o friptura rumena de toata frumusetea . Garnitura este la alegere. Noi din motive bine intemeiate am pus alaturi doar o salata !!!

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carnati subtiri de porc -proaspeti
  • 300 gr ceafa de porc
  • 300 gr pulpa de porc
  • 2 cepe verzi
  • 2 usturoi verde
  • 1 lingurita cimbrisor uscat maruntit
  • boia dulce de ardei
  • piper negru macinat
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc cu carnaciori:

  1. Carnea se taie felii si se asaza in tava.
  2. Deasupra puneti carnaciorii subtiri .
  3. Ceapa si usturoiul verde se taie rondele .si se pun deasupra carnurilor in tava .
  4. Adugati cimbrisor , sare , piper si boia .
  5. Se toarna apa , cat sa acopere toate ingredientele .
  6. Nu am mai pus ulei , fiind suficienta grasimea eliberata la coacere .
  7. Se da tava la cuptor acoperita cu o folie de aluminiu timp de o ora .
  8. In ultima parte a coacerii se scoate folia de aluminiu si se lasa sa se rumeneasca frumos friptura .
  9. Friptura de porc se serveste cu garnitura si salata preferata .

                                               Pofta buna !!!!

TIPS-URI

1

In ultima parte a coacerii se scoate folia de aluminiu si se lasa sa se rumeneasca frumos friptura .

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc cu carnaciori" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Stufat cu carne de porc