Friptura de miel cu tarhon

de Bunica in Oaie, 24 Apr 2017 | 4203 vizualizari

COMENTARII (16)

miki_a 1

24.04.2017, 08:23

Tare buna!

Lau 1

24.04.2017, 09:32

anca_rm 1

24.04.2017, 09:58

o bunatate , ador carnea de miel

mirela0911 1

24.04.2017, 10:01

Ce bunatate!

CameliaR 1

24.04.2017, 10:32

Buna, buna!

MotanLaOale 1

24.04.2017, 10:43

buna buna

mihaelar63 1

24.04.2017, 10:44

Este grozava Tarhonul este perfect pentru miel

Constelatialeu 1

24.04.2017, 11:27

Ce bunacine ai adus mai Buni

oanapl 1

24.04.2017, 12:32

Ce bine arata!

Bunica 1

24.04.2017, 15:13

Mai aduc câte ceva din când în când să nu credeți c-am uitat să gătesc

Bunica 1

24.04.2017, 15:14

A fost foaaaaarte bună,e adevărat!

Gherca Daniela 1

24.04.2017, 17:11

super fripturica!

Rocsi 1

24.04.2017, 20:53

Rahela Velicu 1

24.04.2017, 22:00

Foarte gustoasa!

Adi 1

24.04.2017, 22:04

Foarte buna!

kytz 1

27.04.2017, 08:56

Bună!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Miel la cuptor