Friptura de miel cu sos de usturoi verde

de Dya Daniela Andrei in Oaie, 5 Mai 2014 | 5434 vizualizari

COMENTARII (17)

deyutzky 1

05.05.2014, 23:01

arata grozav!!!

Dya Daniela Andrei 1

05.05.2014, 23:02

Multumesc Deyu!

MotanLaOale 1

05.05.2014, 23:10

ilinca_rox 1

05.05.2014, 23:15

arata foarte bine

Krystyan Trendy 1

05.05.2014, 23:48

foarte buna

Dya Daniela Andrei 1

05.05.2014, 23:54

Multumesc!

marcela1979 1

06.05.2014, 06:38

este foarte buna asa mai coapta

simonacallas 1

06.05.2014, 06:51

MOKUSKA 1

06.05.2014, 09:29

Satisfyyourcravings 1

06.05.2014, 09:42

O bunatate!

cristeena20 1

06.05.2014, 12:04

de vis!!1preferata mea!!!

Dya Daniela Andrei 1

06.05.2014, 13:18

Multumessc! Va pup cu drag!

Rocsi 1

06.05.2014, 19:13

Dya Daniela Andrei 1

06.05.2014, 20:44

_Alina_ 1

07.05.2014, 11:08

laura_n 1

07.05.2014, 13:01

)))))) si mie la fel imi place, sa fie bine facuta!

Dya Daniela Andrei 1

07.05.2014, 14:37

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpă de miel gătită în vasul roman