Friptura de miel cu rosii la cuptor

de Sim0na in Oaie, 31 Aug 2012 | 4718 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati coasta de miel
  • 1 bucata gat miel
  • 1 lingurita rasa sare de mare
  • 1 lingurita rasa cimbru
  • 1 lingurita rasa piper negru boabe
  • 1 lingurita rasa piper rosu boabe
  • 8 catei de usturoi
  • 200 ml vin alb
  • 200 ml apa
  • 4 rosii coapte
  • ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de miel cu rosii la cuptor:

Carnea de miel am condimentat-o cu sare, cimbru si piperul boabe. Am pus carnea intr-o tava stropita putin cu ulei, apoi am adaugat rosiile tocate marunt, cateii de usturoiul taiati bucati marisoare. Am adaugat vinul si apa, si am dat la cuptorul preincalzit cca 2 ore, la foc potrivit, intorcand bucatile de carne din cand in cand.

Am servit alaturi de mamaliguta calda.

O bunatate!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de miel cu rosii la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Stufat de miel