Friptura de miel cu legume

de mihaelar63 in Oaie, 2 Apr 2016 | 3736 vizualizari

COMENTARII (40)

mihaelar63 1

03.04.2016, 00:33

Rux , exista exceptia care confirma regula

dantes 1

03.04.2016, 07:31

Buna!

Gherca Daniela 1

03.04.2016, 08:46

Andra_Constantinescu 1

03.04.2016, 10:10

N-am mancat, dar arata bine!

Catalina L 1

03.04.2016, 20:49

nota 10

-Marius- 1

04.04.2016, 08:19

CameliaR 1

04.04.2016, 15:09

Buna fripturica!

mihaelar63 1

05.04.2016, 10:10

Camelya

mihaelar63 1

05.04.2016, 10:10

Catalina

mihaelar63 1

05.04.2016, 10:10

Marius

mihaelar63 1

05.04.2016, 10:11

Andra , ma mir , trebuie sa incerci

mihaelar63 1

05.04.2016, 10:11

Daniela

mihaelar63 1

05.04.2016, 10:12

Dantes

anca_rm 1

06.04.2016, 09:20

Ce bun a fost

A fost aromat , fraged si foarte gustos , iar salatica aia deasupra a avut un efect care a inviorat tot. A fost foarte bun Mihaela , multumim

mihaelar63 1

08.04.2016, 02:01

Cu mare drag , Anca Ma bucur ca a fost pe placul vostru . Si va stept din nou pe vreme mai buna

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Kokoretsi - Drob de miel in stil grecesc