Friptura de miel cu ghimbir si ceapa rosie pregatita cu aparatul de marinat FoodSaver

de diaconta in Oaie, 12 Apr 2016 | 3746 vizualizari

COMENTARII (34)

Merisor 1

12.04.2016, 21:23

Ce bunaciune ai facut aici!

Rocsi 1

12.04.2016, 21:24

Cat de frumos le mai rumenesti!

CameliaR 1

12.04.2016, 21:25

Ce fripturica delicioasa!

Constelatialeu 1

12.04.2016, 21:29

Mielul asta n`a avut si coaste?

Bya Ralu 1

12.04.2016, 21:30

ce bine arata

Panacris 1

12.04.2016, 21:32

Bună treabă acum trebuie să vorbesc cu iepurașul, al doilea , să-mi aducă un food saver si caserolă de vidare Savuroasă friptura. Serios, acum se poate lăsa și peste noapte la rece și a doua zi prepara Aaa, un tips, am tot văzut zilele astea la Paprika, pune înainte de folia de aluminiu, foaie de pergament, apoi folie de aluminiu vei scăpa de cărcoteli, vizavi de folia de aluminiu

Cris2711 1

12.04.2016, 21:36

ioi,ioi

diaconta 1

12.04.2016, 21:38

Cristina,sunt sigura ca Iepurasul va fi generos si anul acesta
Nu-mi pasa de carcoteli,dar o sa tin cont de pont

diaconta 1

12.04.2016, 21:39

Cleme,coastele's pregatite pentru umplutura de Paste

diaconta 1

12.04.2016, 21:39

Meri

diaconta 1

12.04.2016, 21:40

Rocsi,imi place sa fie carnea facuta bine

diaconta 1

12.04.2016, 21:40

Camelia

diaconta 1

12.04.2016, 21:40

Gurita,te astept la masa

diaconta 1

12.04.2016, 21:41

Crisulino cam ioi )))

Constelatialeu 1

12.04.2016, 21:42

Aoleu, am de asteptat, mi se lungesc OO-le...

Rahela Velicu 1

12.04.2016, 21:52

Hmm, ce bunatate!

alilianaa 1

12.04.2016, 21:53

noapte asa, ha..?!!..sa moara unii de pofta, altii de ciuda...altii de foame deliciosenii la prag de seara!

Moni_alex 1

12.04.2016, 21:56

Mmmm, ce bine arata! Chiar o bunatate de friptura!

diaconta 1

12.04.2016, 21:57

Liliana ))) imi ce scuze

diaconta 1

12.04.2016, 21:57

Rahela

diaconta 1

12.04.2016, 21:57

Cleme,cam da

reisnaor_2006 1

12.04.2016, 22:00

cristinutanicolita 1

12.04.2016, 22:07

delia64 1

12.04.2016, 22:16

Doamne Dia cu ce ispite vii

katty 1

12.04.2016, 22:31

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Reteta de pulpa de miel cu paprika confiata 4 ore la cuptor