Friptura de miel

de Panacris in Oaie, 9 Apr 2018 | 5935 vizualizari

COMENTARII (15)

Rahela Velicu 1

09.04.2018, 20:28

Buna!

Adi 1

09.04.2018, 20:29

Foarte buna!

mirela0911 1

09.04.2018, 20:31

Ce frageda si buna trebuie sa fi fost!

MotanLaOale 1

09.04.2018, 20:54

Ina 1

09.04.2018, 21:13

RODIMUR 1

09.04.2018, 21:14

O delicatesă de Paști!

Constelatialeu 1

09.04.2018, 21:14

Bunaciune, mai ales sira aia....

diaconta 1

09.04.2018, 21:16

Buna si aromata

vasimur 1

09.04.2018, 21:40

Rocsi 1

09.04.2018, 22:24

Arata bine si tare frumos este rumenita! Sotul este fan miel, la mine!

madi_marin 1

10.04.2018, 10:56

arata delicios! Imi place la nebunie friptura de miel...

Ksenya 1

11.04.2018, 08:48

imi place cum a iesit.

dantes 1

13.04.2018, 09:58

Buna!

elucubratiiculinare 1

15.04.2018, 19:19

combinatie interesanta

Panacris 1

16.04.2018, 08:42

Mulțumesc pentru aprecieri dragi Bucătărași!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pastrama de oaie si muschiulet de berbecut la gratar