Friptura de miel

de Constelatialeu in Oaie, 5 Mai 2013 | 9847 vizualizari

 

Vedeta Pastelui este mielul in diferite feluri,deci nu puteam sa ratez o friptura de miel delicioasa,chiar daca doar eu mananc ( baietii mei nu),sunt in avantaj.....

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata miel coaste si pulpa
  • usturoi verde
  • condimente Cosmin
  • sare
  • 1 pahar cu vin rosu
  • 100 ml ulei
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de miel:

Spalam bine carnea de miel, ungem cu 50 ml ulei, apoi o ''imbracam'' in condimente Cosmin.

Taiem niste usturoi verde si punem peste friptura de miel, apoi turnam un pahar cu vin rosu si lasam pana a doua zi, acoperind castronul in care am pregatit carnea cu folie alimentara.

A doua zi asezam in tava carnea, punem 1 pahar cu apa si 50 ml ulei si dam friptura de miel la cuptor pentru cca 1 ora. Din cand in cand intoarcem carnea de pe o parte pe alta sa se rumeneasca.

Cand este aproape gata mai tocam usturoi verde si punem in sosul pe care-l lasa  friptura de miel in tava .

TIPS-URI

1

daca apa a scazut mai adaugam cat sa fie tot timpul si un sos in tava

2

cand intoarcem friptura de miel  o stropim cu sosul din tava

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de miel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

ieri la 17:49

Brioșe pizza delicioase - Rețeta rapidă și savuroasă

ieri la 08:45

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

pe 04.03 la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de miel