Friptura de iepure la cuptor

de Lau in Iepure, 26 Mar 2018 | 5518 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pulpele de la 2 iepuri
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 radacina telina
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa rosie
  • 1 borcan 400 g ardei in sos
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • rozmarin
  • boia de ardei iute
  • 4 catei usturoi
  • ulei de masline
  • 200 ml vin alb
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de iepure la cuptor:

Intr-un bol amestecam uleiul cu condimente dupa gust, adaugam carnea, vinul, acoperim si lasam cateva ore la rece.

Curatam legumele, le taiam cubulete. Le asezam in tava unsa cu ulei, adaugam deasupra carnea, ardeii in sos, 1 cana de apa, acoperim cu folie alimentara si dam la cuptorul incalzit pentru o ora si jumatate.

Dupa 1 ora indepartam folia si lasam carnea sa se rumeneasca.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de iepure la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

ieri la 08:04

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

pe 18.06 la 19:27

Minciunele dospite - Extra pufoase și delicioase

pe 18.06 la 10:01

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

pe 17.06 la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de iepure in sos