Friptura de iepure la cuptor

de Ksenya in Iepure, 2 Noi 2016 | 7647 vizualizari

COMENTARII (16)

Rahela Velicu 1

02.11.2016, 16:42

Bun!!

Dya Daniela Andrei 1

02.11.2016, 16:52

Delicios!

Merisor 1

02.11.2016, 17:07

Ce bine arata!

Andra_Constantinescu 1

02.11.2016, 17:16

Pfoai...nu refuz!

CameliaR 1

02.11.2016, 17:27

deyutzky 1

02.11.2016, 17:30

ce bine arata!!!

simona72 1

02.11.2016, 18:07

Ai retetea tare frumoase! Imi place iepurele tau, de retinut reteta

Ksenya 1

02.11.2016, 18:20

Multumesc de trecere!

Ina 1

02.11.2016, 18:44

mirela0911 1

02.11.2016, 19:04

Arata intr-un mare fel! Bravo!

MotanLaOale 1

02.11.2016, 19:17

buna buna

Rahela Velicu 1

02.11.2016, 19:46

si eu voi incerca

Rocsi 1

03.11.2016, 19:58

mihaelar63 1

05.11.2016, 10:22

Faina reteta . Precis o sa o prepar

navidad_2017 1

04.01.2017, 01:11

Ador carnea de iepure de casa! Iar unsul cu amestecul acela de mayo, mustar si ketchup face crusta si mai crocanta. Ai incercat si la shashlik sau carnuri slabe la gratar?

Ghita Si ElisabetaGligor 1

09.12.2018, 17:40

Asa nu am gatit carnea de iepure o ador de Craciun am sa o fac asa ,

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Friptura de iepure la cuptor cu vin