Friptura de carne de porc cu cartofi

de gaby_gabytza in Porc, 17 Aug 2011 | 4757 vizualizari

 

Friptura de carne de porc cu cartofi

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne de porc
  • jumatate kg cartofi
  • usturoi
  • 200 ml ulei
  • condimente
  • foi de dafin
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de carne de porc cu cartofi:

Preparare friptura de carne de porc cu cartofi

Luam carnea o curatam, o spalam, o punem in oala si o lasam sa fiarba un clocot.Intre  timp curatam cartofii, ii spalam si ii taiem bucati mari. Luam carnea si o taiem bucati mari, dar mai subtiri si le punem in tava. Adaugam si cartofii in tava pe langa carne. Deasupra punem uleiul, usturoiul curatat si taiat feliute, condimentele si foile de dafin. Adaugam apa cat sa cuprinda cartofii si dam la cuptor. Scoatem de la cuptor cand vedem ca s-a rumenit carnea si cartofii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de carne de porc cu cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

Lau 1

18.08.2011, 11:01

bunn

divainbucatarie 1

18.08.2011, 20:27

sirena1 1

19.08.2011, 20:48

asta incerc sa gatesc acum si sper sa imi iasa ca sunt un pic neindemanatica la bucatarie....mereu caut retete cat mai detaliate reteta asta pare simpla ca am mai gatit ceva asemanator doar ca mi-au iesit cartofii crocanti..de data asta sper sa iasa bine. Pofta Buna!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]