Friptura de caprioara la cuptor

de RoXx in Mancaruri cu carne, 17 Oct 2013 | 22599 vizualizari

COMENTARII (17)

Angelina_Elena 1

17.10.2013, 16:53

Arata tare bine, dar nu am mancat niciodata!

portiadelumina 1

17.10.2013, 16:55

Deja trecem la specialităţi, la vânat. Super!

MotanLaOale 1

17.10.2013, 17:00

Lau 1

17.10.2013, 17:02

RoXx 1

17.10.2013, 17:04

Va multumesc dragilor

Bya Ralu 1

17.10.2013, 17:05

cred ca e super

RoXx 1

17.10.2013, 17:15

da Bya e gustoasa si foarte frageda

papabundetot 1

17.10.2013, 17:15

wwwooowwwwwwwwwwwwwww

Panacris 1

17.10.2013, 17:24

gaby_gabytza 1

17.10.2013, 17:56

eu ink nu am gustat dar iau de la tine na asa k sa nu mi se umfla vreo ceva

Tabita _ 1

17.10.2013, 18:09

Lavinia 1

17.10.2013, 19:15

o bunatate

Rocsi 1

17.10.2013, 19:35

Arata bine

RoXx 1

17.10.2013, 19:54

Va multumesc

Merisor 1

17.10.2013, 20:04

Ce buna trebuie sa fie! Nu cred ca am mancat pana acum

RoXx 1

17.10.2013, 20:10

Meri daca ai ocazia vreodata sa incerci

babi5 1

15.12.2014, 19:26

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mazare verde cu carne