Friptura cu rozmarin si spanac [ la cuptor]

de mihaelar63 in Porc, 12 Mai 2011 | 4447 vizualizari

 

Cea mai buna carne de porc pentru prepararea la cuptor este ceafa .
Cea mai in voga garnitura a primaverii e spanacul !!!

 

INGREDIENTE

  • 1Kg ceafa porc
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ceapa rosie
  • 1 crenguta rozmarin
  • sare
  • piper
  • boia
  • 50 ml ulei
  • 1 kg spanac
  • 4 catei usturoi
  • sare
  • 50 ml ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura cu rozmarin si spanac [ la cuptor]:

  1. Ceafa de porc se spala , se portioneaza felii si se pune intr-o tava .
  2. Legumele se curata , se spala .Ardeiul taiat fasii si ceapa rosie pestisori se aseaza deasupra carnii.
  3. Condimentati cu sare, piper si boia si rozmarin verde.
  4. Stropiti cu foarte putin ulei [ ceafa are grasime care se va ,, topi'' la copt]
  5. Se da tava acoperita cu folie de aluminiu 30 min la cuptorul incins si inca 10min fara folie , pentru rumenire .
  6. Serviti cu garnitura de spanac inabusit [ spanacul se spala si se scurge de apa , se inabuse usor in putin ulei de masline + usturoi + sare ]
Daca ti-a placut reteta noastra " Friptura cu rozmarin si spanac [ la cuptor]" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

kamy 1

13.05.2011, 11:51

ioi...si nu am mancat nimic de ieri ceafa ai dreptate ce-a mai buna

RuxyRux 1

13.05.2011, 12:27

Arata grozav.

Bucataras Medi 1

15.05.2011, 09:56

Cata dreptate in ceea ce spui in introducere......................

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancare de castraveti cu rasol de porc.