Friptura coapta de mistret

de mihaelar63 in Porc, 3 Noi 2018 | 2470 vizualizari

COMENTARII (13)

MotanLaOale 1

04.11.2018, 01:28

Vezi ca nu ai modul de preparare

mihaelar63 1

04.11.2018, 01:32

Stiu !!! Am vazut un film intre timp )

mirela0911 1

04.11.2018, 08:13

Valeu,cum arata! Imi ploua in gura!

vasimur 1

04.11.2018, 08:14

RODIMUR 1

04.11.2018, 08:55

Mihaela, ai venit iar cu o specialitate care nu este la îndemâna oricui...! Bravo!

Adi 1

04.11.2018, 10:16

Buna!

Constelatialeu 1

04.11.2018, 14:19

Numai colti de argint prin zona asta...

mihaelar63 1

05.11.2018, 00:08

Daa , Cleme . ai dorit , au aparut

mihaelar63 1

05.11.2018, 00:08

Mirela , in ultimul timp ador sa rumenesc astfel preparatele la cuptor

mihaelar63 1

05.11.2018, 00:09

Vasimur

mihaelar63 1

05.11.2018, 00:09

Adi

mihaelar63 1

05.11.2018, 00:09

Multumesc , Rodica

dantes 1

07.11.2018, 12:40

Super!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu urda, mere si crusta crocanta