Frigarui la cuptor

de Alina26 in Pui, 28 Mai 2013 | 5385 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 350 g carnati proaspeti
  • 500 g piept de pui
  • 3 dovlecei
  • 2 ardei rosii
  • 3 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • usturoi praf
  • 1/2 pahar de vin alb
  • ulei de masline
  • 1 crenguta de rozmarin
  • 1 crenguta de salvie
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui la cuptor:

1.Pregatim carne:spalam pieptul si il taiem cubulete potrivite si o condimentam cu sare.piper si usturoi praf..Taiem si carnati circa 2cm.

2.Spalam si legumele si dovleceii ii taiem rondele de 1cm si ardeii bucati mai maricele.

3.Facem frigaruii,dupa preferintele fiecaruia.Nu este o ordine...Le asezati intr-o tava,in care puneti crengutele de rozmarin si salvie,usturoiul curatat,sarati si pipereti,1/2 pahar de vin alb si o jumatate de pahar de apa,si dati la cuptor,acoperit cu o folie de aluminiu,pentru 30 de minute la 180°.Dupa 15 minute,dati la o parte folia de aluminiu si mai lasati 15 minute pana se rumeneste

Serviti cu pireu de cartofi si salata de castraveti si rosii,salata verde sau muraturi cine mai are!!!!Pofta buna!!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

Plăcintă creață cu brânză sărată - Gustoasă și ușor de pregătit

pe 01.11 la 09:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui in crusta de alune