Acestea sunt frigaruile de sambata, insa azi mai fac o tura. Sunt asa de bune ca nu te poti satura!!! Pe cuvant, trebuie sa le incercati :))
Pieptul de pui l-am taiat bucati si l-am pus la marinat in sos.
Sosul l-am pregatit din sos soia, condimente pt pui si pt gratar si ierburi de provence.
Am taiat bucati dovlecelul, ardeiul, sunca si ciupercile. Ceapa fiind mai mica am taiat-o in 4 si am scos fiecare strat de invelis.
Betele pt frigarui le-am tinut in apa 2 minute.
Am inceput sa montez frigaruile in functie de preferinte ... unul vrea cu ceapa, altul fara ... etc:), alternand insa legumele si carnea.
Le-am pus pe grill, le-am condimentat cu sare si piper si le-am intors pe toate partile sa se patrunda uniform.
Spre finalul coacerii, le-am stropit cu bere. Atentie la vaporii care se formeaza cand punem berea!
Le-am servit cu salata de ardei copti.
Delicioase!!!